Lomi lomi massage

LOMI LOMI Massage (Hawaiian Temple Bodywork) is een weldadige vorm van massage.
Uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen word je lichaam behandeld met warme olie en lange, ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam.

TIJDENS DE BEHANDELING wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten. Tegelijkertijd ervaren mensen dat tijdens een lomi sessie de actieve geest tot rust komt zodat ruimte ontstaat voor het loslaten van overtuigingen en herinneringen die je niet meer van dienst zijn.

VOORAFGAAND aan de sessie nodigen we je uit om een intentie uit te spreken. Deze intentie is iets wat je op dit moment in je leven aan het hart gaat: iets wat je los wilt laten, juist wilt manifesteren in je leven of waar je graag beweging in wilt brengen. Deze harte wens wordt de focus van je sessie.

De lange strijkingen, de constante flow en de liefdevolle, koesterende aanraking ontspannen vervolgens je hele wezen, zodat je fysieke, emotionele en mentale stress los kunt laten.