Saskia

Het begon allemaal ruim 1 jaar geleden januari 2013

Ik had pijn in mijn pols en ging er mee naar de huisarts. Daar kreeg ik te horen het is gekneusd neem maar een maand rust dan gaat het wel over.

Na een maand terug met nog steeds pijn toen was het is het is overbelast kijk het nog maar even aan en neem maar een pijnstiller.

In maart nogmaals terug inmiddels 2 maanden verder hebben ze een foto gemaakt maar was ook niks op te zien.

In september 9 maanden na de eerste pijn klachten weer terug naar de huisarts en die vond het ook vreemd dat het nog steeds niet over was.

Deze stuurde me door naar de orthopedie die nogmaals naar de eerder gemaakte foto keek en die zag toch een afwijking, maar om het zeker te weten moest ik onder de scan.Een maal onder de scan geweest kwam er eigenlijk geen afwijking naar voren en moest ik maar een brace gaan dragen om rust te nemen.

Deze heb ik 4 maanden gedragen zonder resultaat.

Uiteindelijk weer terug naar de huisarts waar ik een verwijzing kreeg om fysiotherapie te gaan doen maar daar zag ik het nut niet van in.

In die tussentijd had ik een collega zwemster William zien behandelen omdat ze pijn had en hij wist precies waar het zat en dat wekte mijn nieuwsgierigheid van misschien weet hij bij mij ook wel waar het vandaan komt.

En de week erna toen hij ons weer zwemles gaf sprak ik hem aan wil je bij mij ook eens kijken of je toevallig weet waar de pijn vandaan komt.

Dit heeft hij ook gedaan en vertelde toen dat hij masseur was en dat hij mij misschien wel kon behandelen.

Ik ben 3 keer bij hem geweest en het kwam uiteindelijk vanuit mijn hand en vanuit mijn rug en schouders.

De eerste behandeling heeft hij mijn hand los gemaakt en tevens ook pleisters geplakt op mijn rug voor de hooikoorts.

Bij de tweede behandeling mijn hand helemaal losgemaakt. En bij de derde behandeling met een cup(cupping een soort zuignap) en massage mijn spieren op mijn rug en schouder losgemaakt.

Dit alles heeft er allemaal toe geleid dat een massage behandeling ook de oplossing kan zijn voor pijnklachten en niet alleen maar is om je spieren weer soepel te krijgen wat het uiteindelijk natuurlijk wel doet. Hopelijk helpt het u met de keuze van behandeling bij mij in ieder geval wel.

Groetjes Saskia