Sandra

Mijn naam is Sandra Pijnenburg. Ik ben sinds 2015 in behandeling bij William.

Na een aantal behandelingen werd ik gevraagd voor een Lomi Lomi massage. In eerste instantie wist ik niet wat ik moest verwachten. Tijdens de massages heb ik met William gesproken over mijn onzekerheid over mezelf naar anderen en mijn neiging om snel negatief te denken. William gaf aan dat een Lomi Lomi massage wel wat voor mij zou zijn, om deze onzekerheid en negatief denken te kunnen veranderen.

Dit leek mij ontzettend prettig. De keer erna heb ik en Lomi Lomi massage ondergaan. Ik vond het in het begin best spannend, maar uiteindelijk heel ontspannend. Na de massage voelde ik niet direct iets.

Na enige tijd merkte ik dat ik zekerder werd van mezelf en dat mijn positiviteit meer naar voren kwam. Ik kon makkelijker negatieve opmerkingen naast me neer leggen. Dat vond ik een erg prettige ervaring. Mede door de Lomi Lomi massage is mijn zelfbeeld veranderd en heb ik geleerd positiever te denken.

Hopelijk kan William meer mensen zoals mij helpen door een Lomi Lomi massage. Ondanks dat het spannend is, durf deze stap te nemen. Mij heeft het in ieder geval geholpen.